Forum gildii RulesOfDarkness
Mam do Was prośbę, bo to właśnie Wy tworzycie tę gildię.
Każdy zapewne chce aby jego gildia dobrze się rozwijała, więc tu kieruję się do Was.
Jeżeli uważacie, że są w naszej gildii osoby, które nie pojawiają się w ogóle, a jedynie zajmują miejsce, które mogłoby być przeznaczone dla osób bardziej aktywnych, proszę o podanie ich nicków.
Jeżeli podana na forum osoba, nie odpowie przez 2 tygodnie- zostanie wydalona z naszej gildii.
Proszę więc o współpracę wszystkich:)
Ja na chwilę obecną typuję takie osoby. Może się mylę i bardzo będę szczęśliwa jeśli się to wyjaśni.
Proszę aby skontaktowali się ze mną lub odpisali pod tym postem:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Jeżeli przez 2 tygodnie nie będzie żadnej odpowiedzi niestety będę musiała wydalić Was z gildii...
Ostatnio edytowany przez Astrea (2009-12-28 19:44:01)
Użytkownik
ja jestem codziennie wiec chyba nie bede musial pisal ?
Dawno nikt na tej stronie nie był. Przez dłuższy czas ja z przywódczynią nie grałyśmy stad też ilosc osob w naszej gildii 33/82. Ostatnio wyrzuciłam kolo 50 osob ktore nie grały. Teraz cały czas rekrutujemy zeby bylo nas wiecej online. A jak bedzie nas wiecej online to i na forum bedzie wiecej ciekawych tematow;]
Pozdrawiam Zawi;];]
Mam do Was prośbę, bo to właśnie Wy tworzycie tę gildię.
Każdy zapewne chce aby jego gildia dobrze się rozwijała, więc tu kieruję się do Was.
Jeżeli uważacie, że są w naszej gildii osoby, które nie pojawiają się w ogóle, a jedynie zajmują miejsce, które mogłoby być przeznaczone dla osób bardziej aktywnych, proszę o podanie ich nicków.
Jeżeli podana na forum osoba, nie odpowie przez 2 tygodnie- zostanie wydalona z naszej gildii.
Proszę więc o współpracę wszystkich:)
Ja na chwilę obecną typuję takie osoby. Może się mylę i bardzo będę szczęśliwa jeśli się to wyjaśni.
Proszę aby skontaktowali się ze mną lub odpisali pod tym postem:
1.BoginiCienia
2.grzesiekxxx
3.Skyline
4.Anyname
5.Strawberry
6.SqurekS
7.KApusta
8.Golomb123
9.Rambo99PL
10.Aririna
Jeżeli przez miesiąc nie będzie żadnej odpowiedzi niestety będę musiała wydalić Was z gildii...
Witam, przez jakiś czas nie mogłam grać na ale jak jestem to nie ma nikogo online.
Jeśli chcecie możecie wyrzucić mnie z gildi jak to Fraanek napisał , to jest tylko Wasz wybór.
Pozdrawiam: XxLadyxX2
Nick: XxLadyxX2
Lvl: 23(blok expa)
Klasa: uzdrowicielka
Ostatnio edytowany przez XxLadyxX2 (2011-02-17 17:18:48)