Forum gildii RulesOfDarkness
!!!Wiecie moze co sie dzieje z last chaos wstalam sobie ok 5 rano i zalogowalam sie i pomyslalam ze malo osob bedzie i na 3 kanale poszlam do swiatymio procyon i co 5 min. wyskakiwalo mi poloczenie z serwerem utracone i tak chyba z 5/10 razy pod rzad jak sie logowalam i wywalalo utracenie z polaczeniem po 5 min. bycia w swiatyni i bicia potworow.... wiec odczekalam do 7.00 i moze cos sie zmienilo pomydslalam ze moze jakis bug czy cos i loguje sie normalnie ide do swiatyni gram wszystko fajnie ale gdzies ok 10 min i znow utracono polaczenie z serwerem co sie dzieje pytam ... Gdzie w ciagu dnia jak gralam to noramlnie nic mi nie wywalalo... Moze jakies zabezpieczenie jest zeby w nocy nie grac i PU nie nabijac bo malo osob zawsze jest nie wiem prosze o jakas pomoc.
prosze o odpowiedz jak najszybsza!!!
Ostatnio edytowany przez Miley7 (2011-01-30 06:17:56)
Zobaczymy jak dzis w nocy bedzie jak bedzie wywalac to nie wiem co zrobie. W dzien ani razu mnie nie wywalilo zeby utracic polaczenie a w nocy moge sobie pograc i powbijac PU a w dzien to sie nie da bo za duzo ludzi i lagi dochodza do tego ze denerwuje wszystko:)
I znów się zaczyna to pogralam teraz moze ok 10min. i stracone polaczenie/// wczesniej sie zalogowalam i zaciela sie gra i po chwili pisze z nowu utrata polaczenia nie wiem co jest jak ktos moze mi pomoc bede bardzo wdzieczna a jak nie to chyba trzeba dac spokój z gra..:(:(:(:( niestety ale chyba tak bede musiala zrobic bo tak sie nie da grac
Ostatnio edytowany przez Miley7 (2011-01-31 16:00:23)
Siema Zawilec, to moja druga postac. To ja Franeek. A nick na forum mam taki sam jak w grze. I dołaczyc bym chcial do gildi. Spotkajmy sie jutro (03.02) ok. godz. 14.30-15.00. I przekaż Hamadriadzie4, aby wlaczyla mi bloka. Dzisiaj zalozylem sobie ta postac i wbilem 16 lvl.
Cześć wszystkim!
Chyba już tylko 2 osoby odwiedzają to forum. Ostatni post, nie licząc mojego, pojawił się prawie rok temu, a powinno być inaczej. Ciekaw jestem czy w LC ktoś z Was dalej gra (ja niedawno po dłuuugiej przerwie wróciłem), czy już w ogóle zapomnieliście o czymś takim jak LC . Fajnie by było gdyby okazało się, że nie tylko ja gram. Może nawet udałoby się wzbudzić gildię do życia
. Jeśli ktoś dalej gra i wejdzie na forum, to proszę tę osobę o odpowiedź na mój post. Może uda się to wszystko jakoś zorganizować
.
Administrator
Piordas wiesz w czym jest problem? Ja też mam taką długą przerwę, bo już jakiś czas temu, zaczęły mi sie problemy z lc... po wejsciu na gre wywala mnie po kilku sekundach/minutach. Pisałam do Supportu ale niewiele pomogli. Teraz czytam na forach o takich samych problemach innych użytkowników jednak nikt nie za konkretnej przyczyny... znalazłam już chyba w czym tkwi problem i mam nadzieję, że w najbliższych dniach zacznie mi dziłać lc... gildia niestety sie troche posypała, ale mam zamiar ja odbudowac kiedy tylko wejde na gre.
Administrator
i przepraszam, że tak późno odpisuje, ale przyzwyczaiłam się do tego, że rzadko ktoś tu wpada, a co dopiero pisze:)
Spoko. Też się przyzwyczaiłem do tego, że rzadko ktoś tu zagląda i nie liczyłem na szybką odpowiedź . Jeśli LC ciągle nie będzie działać, to napisz, spróbuję jakoś pomóc
.
PS zapomniałem dodać, że postać Piordas już od dawna nie istnieje. Jak chcesz się ze mną skontaktować w grze, to pisz do Gymer, Healius albo Richti, ewentualnie do kogoś z gildii Brish.
Ostatnio edytowany przez Piordas (2012-04-12 09:54:39)
Administrator
Nareszcie lc zaczął mi dziłać. Działa jednak tylko dlatego, że nie mam antywirusa na komputerze, który okazał się przyczyną. Długo tak nie da rady, ale już wiem jak to naprawić i wskazuje na to, że wracam do gry;)